Főoldal E-mail Kapcsolat 2019.02.21
Oldal GPS
ETIKAI KÓDEX
FŐOLDAL
ABK KOLLEKCIÓ
LEXIKON
HÍREK,CIKKEK
AGORA
ADOK-VESZEK
FÉNY-KÉPTÁR ÚJ!
FÉNY-KÉPTÁR
VIZEINK
VERSENYEK
TÁMOGATÓINK
KEDVEZMÉNYEK
ABK MÉDIA ÚJ!!!
FOGÁSAINK
KAPCSOLAT
KERESÉS
TARTALOM
COOKIE részletek!
Legújabb vizeink
Nagyrédei Horgásztó
Pölöske
Szavanna horgásztó
Merenye
Gerézdi tavak
Dumafal..

Ahol
Bojlizásról is Kérdezhetsz
Üzenet küldéséhez bekell jelentkezned.


2019.01.17 10:49:53
nagyon-nagyon-nagy
on... tiszta és őszinte !u! szívvel... boldog !a! ünneplős!f! szép napot !e! minden érintetnek... mert 4+4 !n! az=8 !c!
2017.01.26 18:39:18
sziasztok érdeklődnék valaki a nyékládházi tavakról tud valamiféle infót? mindent megköszönnék! !u2!
2016.04.02 09:32:31
Sziasztok,új tagként üdvözlök mindenkit.Görbüljö
n..
2016.03.28 12:36:57
Kellemes húsvéti ünnepet kívánok !!!!
2016.03.07 10:52:27
Minden Tamás_Nak Boldog névnapot kívánok !!!!
Security System 1.8.7 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Időjárás

Felhőkép
Hőtérkép
Látogatók száma
Ünnepeltjeink
Ma 2019.02.21. Csütörtök,
Eleonóra napja van.

Ma nincs névnaposunk!


Holnap: 2019.02.22.
Gerzson névnap lesz.

Holnap nincs névnaposunk!

Tesztvizeink


Napsugár 2 horgásztóIzsáki Horgász- és Pihenőpark (IHP)Harsányi HorgásztóMaconkai-víztározóBÁZIS-HORGÁSZTÓNagyrédei Horgásztó


VI. Ohat-Universum Bojlis Kupa
Hírek

Idén június 10- és 14 között rendezik Ohaton a VI. Ohat-Universum Bojlis Kupát.

Az AMATŐR BOJLISOK KLUBJA két csapattal is "képviselteti magát"JRC- Szőke Carp Team; Szőke Sándor (sanyika 71) és bájos felesége Erika, illetve a tavalyi évben Universum Carp Team néven induló Molnár Farkas Mihály (Czofy) és Nagy Imre (Imre Bá).

Csapatainknak sportszerű versenyzést kívánunk!

A hétvégén voltunk lenn Ohaton egy 24 órás teszten, ahhoz képest, hogy tart még az ívás nem volt rossz.... beszámoló később!

Hudo, ABK

2009. június 10. 19:10
Czofyék (Universum Carp Team Vecsés) a 2. helyet húzták ki (elméletileg jó hely) az alapozó etetést parittyázással végezték, eddig egy kapásuk volt, de az amur lemaradt!
A JRC-Szőke Carp Team( Sanyika és Era) a 13 as helyet kapták, tekinettel arra, hogy a tizenöt csapatból két csapat visszamondta a versenyt, és ők húztak volna utoljára. Sanyikáék egy 7,20-as amurral jelenleg az előkelő 2. helyen állnak!
A verseny még csak ma kezdődőtt, előttünk áll az éjszaka, bajuszos barátaink Ohaton még mindig ívnak, úgyhogy a "torpedókban" reménykedhetünk. (pop-up bojlit bekészíteni!)
Hudo, ABK

2009. július 11. 19:36


Ahogy azt várni lehetett, a Hortobágyra is megérkezett a hidegfront. Az előbb beszéltem a csapatokkal 20-22 cm-es hullámok várhatóan nem csak a felszínt mozgatják meg, hanem a köztudottan igen sekély tófeneket is, ami jó eséllyel kecsegtet az éjszakai "invázióra"!
Az Universum Carp Team Vecsés eddig 5 db pontyot fogott öszzsúlyúk kb. 30 kg.
A JRC-Szőke Carp Team rengeteg méreten alulit fogott, de volt értékelhető is 2 db, az egyik 10 kiló felett,  így Sanyikának és Erának kb. 22-23 kg körül lehet az összfogásuk.
Feltettem egy táblázatot is, amelyben az összes csapat fogásait figyelemmel kisérhetitek. Itt:www.abklub.hu/adatok/dokumentumok/Ohat.doc   forrás: hhgrt.hu
Hudo, ABK

2009. július 12-13.

Bocsánat a késlekedésért, de mobilszolgáltatót kellett váltanom a mobilnet miatt!
Tehát: " Csapataink harcban állnak!" Igaz már nem a dobogós helyek egyikéért, tekintettel arra, hogy az ívás miatt a nádból úgy húzzák a halat, mintha kötelező volna...  és ők nem ott ülnek. Ez majd a csatolt táblázatból kiderül!
Czofyék az délelőtti állás szerint 44, és fél kilóval a 6-7 hely környékén tanyáznak, de a táblázatot böngészve egy jó hallal ugorhatnak akár két helyet is előre!
Sanyika és Era etetésére beállt a dévér:(, Sanyikával beszéltem, már az őszi taktitát tervezgetik és ráállnak a legnagyobb hal díjára.
Táblázat:www.abklub.hu/adatok/dokumentumok/Ohat2.doc   forrás: hhgrt.hu
Hudo, ABK

2009. június 13. 20.45

Universum Carp Team:
Czofy reggel rácsúzlizott bojlit Imre bácsi 90 méterre lévő bójájára, utána rakéta és parittya kb, 5-6 liter bójánként (szemesanyag), de reggel óta mindössze 3 kapásuk volt , de azok is üresek voltak! Volt egy amur, de egyből garatra vette, a többi csak elfüstölt de nem lett meg. Most beszéltem Czofyval, most kezd el mozogni a bójáik körül, ezért elkezdtek bizakodni. Az utolsó éjszaka elé nézünk reményedve, és a tó szellemét emlegetik("Ohatják a halat"):)
JRC-Szőke Carp Team: Sanyika és Era délelőtt 11 óráig kb. 15 kg fogott, ezt követően "meghalt előttük" a víz, bedolgoztak éjszakára, amit bojlis horgászokhoz méltóan bizakodással várnak...
Hudo, ABK

2009. június 14. 9.30

A versenyből már csak pár óra van hátra kialakulni látszik a végeredmény is, de mielőtt ez kiderülne, egy kis összefoglaló a verseny első három napjáról: 
Szerdán 30 C feletti kánikulában kezdődött meg a VI. Ohat-Universum Bojlis Kupa. Az idei versenyre összesen 13 csapat jött el. A csapatok már régi ismerősként üdvözölték egymást, és az első bedobások után, ha egy idegen körbejárta a tavat inkább kedélyes pikniknek, mint kemény küzdelemnek láthatta a versenyt. Jó érzés volt látni, hogy a versengés mellett az emberi kapcsolatok, a tapasztalatok valóban önzetlen cseréje is részévé vált mára ennek a versenynek. Újdonság a szabályokban, hogy – hasonlóan az első versenyhez – etetni is csak a partról szabad. Ettől azt reméljük, hogy az esélyek kiegyenlítettebbek lesznek a tavon, igaz, a versenyzőknek keményebben meg kell dolgozniuk a halakért. Az első etetést követően viszonylag gyorsan megjöttek mindenhol az első pontyok. Az azonban már szerda délután látszott, hogy a legeredményesebb terület a tó északi oldalán elterülő nádas.  
Csütörtökön a napközben folyamatosan változó idő után estére megjött a hidegfront. Szerencsére a környéken pusztító viharnak csak a szélét kapta a tó – és ezzel együtt a versenyzők – úgyhogy az égzengés mellé csak kisebb lehűlést, és nem túl erős szelet, esőt kaptunk. A halak napközben is főleg a nádas környékéről jöttek jobban, az első helyen álló Fábián Team jelentősen elhúzott, és 33 órányi horgászat után estére az összfogásuk meghaladta a 200 kg-ot. A hidegfrontban éjszaka is jól lehetett húzni a halat, így a kitartóbbak fel tudtak zárkózni, azonban komolyabb verseny reggelig is már csak a harmadik helyért folyt.
Péntek reggelre elmentek az esőfelhők, azonban a front kitartó, igen erős É-Ny-i szelet hozott, ami egyrészről igencsak próbára teszi a versenyzőket, és a szervezőket, ugyanakkor a keleti, és a déli part csapatainak is esélyt ad a további felzárkózásra. A tavon tapasztalt csapatnak mondható Universum I. Team reggelre valamelyest hozott a hátrányából az első helyezettel szemben. Így megmaradt az esélye annak, hogy a verseny – szokás szerint – mindvégig kiélezett marad. A reggel 8 órás mérlegelés után elmondhatjuk, hogy ha a javulónak ígért időben a pontyok kapókedve nem csökken, akkor új versenyrekord születhet, megdöntve a korábbi legtöbbet fogó csapat 399 kg-os eredményét.
2009. június 13. szombat, szeles napos idővel indult a nap, versenyzőink frissen fiatalosan újra etettek és felvették a napi ritmust. A reggeli mérlegelésnél a Fábián Team hozta formáját, nyolc db halat mérlegeltünk ezzel átlépték az öt mázsás álomhatárt is.
Vezetésük már igen tetemes. Az őket követő mezőny viszont már nagyon izgalmas versenyt alakított ki. Második helyen az Univerzum I. Team 182830 gramm, őket a Kalózok csapata követi 176480 grammal. A negyedik helyen pedig a P-Rock csapat 159280 grammal szinte együtt haladnak. A többi csapat kicsit lemaradva kezdte el a negyedik napot. Reméljük, hogy sikeresen felzárkóznak hisz még másfél nap van hátra. forrás hhgrt.hu

Táblázat:www.abklub.hu/adatok/dokumentumok/Ohat3.doc
2009. június 17. szerda

A szombati nap folytatása már nem hozott  kiélezett versenyt az első helyért .A Fábián team az esti órákra már át is lépte a hét mázsás határt, ezzel utolérhetetlen előnyt szerzett magának.
Viszont a második, harmadik és negyedik helyért kőkemény küzdelem folyt az elszánt versenyzők között. Mindenki kereste azt a bojlit, amivel még eldöntheti a  megszerezhető helyezések sorsát. A hátralévő éjszaka kemény küzdelmet hozott az elemekkel is, hisz a levegő is lehűlt és már a csapatok is kimerültek. Mégis kiváló eredmények születtek a verseny végét jelző kettős kürtszóig. A vasárnapi eredményhirdetésre már minden csapat mosolyogósan és kíváncsian érkezett. A forró, finom ebéd kicsit feledtette a hideg szeles éjjelt és a fáradságot. Az első helyet szerző Fábián Team halmennyisége és átlag fogott súlya szenzációs eredményt hozott, gratulálunk. Az Universum I. Team lett a második és a Kalózok szerezték meg a harmadik helyet.  Csapatok nagy részének remek eredményei születtek és fel van adva a lecke a következő versenyre, hogy túlszárnyalják önmagukat. A verseny végén jeleztük a csapatoknak a következő megmérettetés időpontját, mely szeptember második felében lesz. Tisztelettel köszönjük a megjelent csapatoknak a részvételt.
 
Az összfogás több mint két és fél tonna, én úgy gondolom ebben a rendkívül változékony időben ez nagyon szép eredmény!
Tehát még egyszer a dobogósok:
  1. Fábián Team: Szabó László, Fábián Árpád 860.110 g!!!
  2. Universum I. Team: Boros István, Tóth Zoltán 270.300 g
  3. Kalózok: Szabó Zsolt, Farkas György 259.340 g
…10. Universum Carp Team Vecsés: Molnár Farkas Mihály, Nagy Imre 101.780g
…13. JRC-Szőke Carp Team: Szőke Sándor, Szőkéné Hulin Erika 59.440 g
 
Az összes versenyzőnek gratulál az Amatőr Bojlisok Klubja, összel folytatjuk, immár a VII. Universum-Ohat bojlis kupa közvetítésével.
 
Itt a vége, fuss el véle…
 
Hudo, ABK

Végeredmény: itt!
Hozzászólások
#1yanzhongr5 - 2018.01.30 06:51:37
The leather strap is impressive and it's very high quality, genuine leather that rolex replica sale softens with use. Wide, strong and supple compared to other leather straps at the replica watches sale beginning, it provides a firm grip around the wrist right from day one. It looks edgy and rugged; as much as the mirrored and polished reverse of the replica watches with the Diesel emblem (Only the Brave) etched into it. It is not necessary that you have to be an absolute Bond-head to wear the breitling replica! Heck, you don't even need to see even a single James Bond movie for replica watches uk that. The Omega Seamaster Professional makes fans with its fake rolex sale own merits; it's not the silver screen that raised it to its current status.
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Keresés
Amit Beírsz, Keressük:


Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Klub tagok
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Klub tagok: 1,198
Legújabb tagunk: angyal
Partnereink


MaxcarpCARPSOULBig Carp BaitsIHPAUTENTIK SNIPERSTARBAITSCARPSHOPCFBSBS Tactical Bait ProductsCAJG CENTERKeleti Horgászbolt


Partner Oldalak


HorgászSajtó


Magyar Pontyhorgászok EgyesületeYaXeYcarp weblapja


Horgászclub HungaryBarracuda HorgászboltBojlistavak.huCARPAHOLIX webáruházCARPEXPRESS.NET