Főoldal E-mail Kapcsolat 2019.02.16
Oldal GPS
ETIKAI KÓDEX
FŐOLDAL
ABK KOLLEKCIÓ
LEXIKON
HÍREK,CIKKEK
AGORA
ADOK-VESZEK
FÉNY-KÉPTÁR ÚJ!
FÉNY-KÉPTÁR
VIZEINK
VERSENYEK
TÁMOGATÓINK
KEDVEZMÉNYEK
ABK MÉDIA ÚJ!!!
FOGÁSAINK
KAPCSOLAT
KERESÉS
TARTALOM
COOKIE részletek!
Legújabb vizeink
Nagyrédei Horgásztó
Pölöske
Szavanna horgásztó
Merenye
Gerézdi tavak
Dumafal..

Ahol
Bojlizásról is Kérdezhetsz
Üzenet küldéséhez bekell jelentkezned.


2019.01.17 10:49:53
nagyon-nagyon-nagy
on... tiszta és őszinte !u! szívvel... boldog !a! ünneplős!f! szép napot !e! minden érintetnek... mert 4+4 !n! az=8 !c!
2017.01.26 18:39:18
sziasztok érdeklődnék valaki a nyékládházi tavakról tud valamiféle infót? mindent megköszönnék! !u2!
2016.04.02 09:32:31
Sziasztok,új tagként üdvözlök mindenkit.Görbüljö
n..
2016.03.28 12:36:57
Kellemes húsvéti ünnepet kívánok !!!!
2016.03.07 10:52:27
Minden Tamás_Nak Boldog névnapot kívánok !!!!
Security System 1.8.7 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Időjárás

Felhőkép
Hőtérkép
Látogatók száma
Ünnepeltjeink
Ma 2019.02.16. Szombat,
Julianna, Lilla napja van.

Ma nincs névnaposunk!


Holnap: 2019.02.17.
Donát névnap lesz.

Holnap nincs névnaposunk!

Mai szülinaposunk.

   Moldi

Boldog Szülinapot kívánunk.


Holnapi szülinaposunk.

axelalma

Tesztvizeink


Napsugár 2 horgásztóIzsáki Horgász- és Pihenőpark (IHP)Harsányi HorgásztóMaconkai-víztározóBÁZIS-HORGÁSZTÓNagyrédei Horgásztó


Starbaits 2010-es bojli újdonságok. (Starbaits Team)
Cikkek

Szeretnék ezzel a kis ismertetővel bemutatni Nektek pár új, idei évben piacra került, nagyon ígéretes terméket.

Mielőtt rátérnék a High Attraction nevű bojlicsaládra, néhány újdonság a Performance Concept széria két új termékére és néhány újdonságára.

Ugye senkinek nem kell bemutatni a teljesség igénye nélkül a méltán nagy sikerre szert tett szériát. Sk30, Hot Demon, Instant Frenzy, hogy csak a saját kedvenceimet soroljam.

A 2010-es évtől további két ízzel bővült a Performance Concept család.

Lássuk akkor a kb fordítást az anyaoldalról:

Ez a modern ponty csali termékcsalád a bojlik új generációja, a modern pontyhorgászok minden igényének kiszolgálására készült, akik ezt a terméket beillesztve az etetési koncepciójukba és arzenáljába el tudják végezni etetésüket, amely olyan táplálékforrást jelent a pontyoknak, amit felkeresnek és elfogyasztanak. Csak a legmagasabb minőségű, természetes összetevőket tartalmazza.

Ezek a csalik tele vannak megnövelt értékű szénhidrátokkal és proteinekkel, kiegészítve oldódó összetevőkkel és ásványi anyagokkal, amiket a pontyok ösztönösen igényelnek és keresnek A porhanyós szerkezet lehetőséget ad az összetevők megfelelő áramlásának, a különböző adalékokkal, amikor vízbe juttatod.

Használhatók rövid horgászathoz, de megfelelnek a hosszú túrákhoz is, mivel arra ösztönzi a pontyot, hogy a csalit, mint elsődleges táplálékforrást fogadja el. A termékcsaládot az ország vezető nagyhal-horgászai alaposan tesztelték, és sikeresen megfogtak vele néhány nehezen elkapható pontyot szerte Anglia vezető tavain. A tervezés és a tesztelés alatt a Starbaits team munkatársai együttműködtek a nagyon sikeres angol pontyhorgásszal, Mitch Smith-szel a termékcsalád megalkotásában, akiknek a koncepciója az volt, hogy feltérképezzen minden részletet, minden lehetséges forgatókönyv szerint, amivel egy horgász találkozhat. Mitch pontyfogás tudományában szerzett félelmetes teljesítménye és tapasztalata (világrekordot tart, Európa és Világbajnok) alapján könnyen felismerte, hogy a magas minőségű csalik elengedhetetlenek, és ezeknek a csaliknak alkalmazkodniuk kell a változó horgászati körülményekhez. A Performance Concept termékcsalád, ezeket a követelményeket szem előtt tartja a bojlis termékekben. Lehetővé teszi számodra, hogy azonnal változtass a stílusodon (módszereden) annak tudatában, hogy az attractorok és a minőségi összetevők ugyanazok, ezzel koncepciót nyújtva a horgásznak, hogy bármilyen vízen célba vehesse a pontyokat.

 

Tuna Max (tonhal)

news: starbaits12.jpg

A Performace Concept bojlijai új területet nyitnak a specialisták csalijai között. Új formulát alkalmaz, könnyen emészthető táplálék természetes balance-szal, amit a ponty nagyon vonzónak talál és nem tud ott hagyni. A Performance Concept család tagjaként a Tuna Max csak természetes alapanyagok felhasználásával készül, mesterséges összetevők felhasználása nélkül!

Ahogy a neve is elárulja a Tuna Max elsősorban különböző hallisztekből készül, nagy százalékban tartalmaz tonhallisztet és egyéb őrölt tonhal származékokat. Csak hidegen sajtolt halolajat és kiegészítőket, valamint gyorsan oldódó halproteint tartalmazó, egész évben használható bojli, ami magas fogási százalékokat produkált a teszteken.

Prawn and Pepper (garnéla és bors)

news: starbaits13.jpg


Mint az összes Performance Concept bojli, a Prawn and Pepper is új formulát alkalmazó könnyen emészthető táplálék, természetes csali. Csak a legmagasabb minőségű, természetes anyagok (kagylóhéj- és garnélaliszt, puhatestű kivonatok, betain, fűszerek, só és aminosavak) felhasználásával készül. Ezek kombinációja kiegészülve a paprika és bors vonzó hatásával alkotnak egy csodálatos univerzális pontyos bojlit.

A Prawn and Pepper bojlik nyújtotta magas fokú táplálék beviteli lehetőség miatt válik kihagyhatatlan táplálékává a pontyoknak, ami egész évben magas fogási százalékokat produkált. Valódi egész éves csali.

 

Mint a képeken is látható a két új bojli mellett más újdonság is található.

Mégpedig, a meglévő méretek mellett:

- 10mm-es bojli

- 14mm-es balanszírozott csalizó bojli

-  a Method mixhez hasonlóan, az adott ízzel harmonizáló Stick mix

- ízhez rendelt 6mm-es pellet

Ezek az újdonságok a Performance Concept család összes eddig  meglévő tagjánál is megtalálhatóak lettek!

 

 

Térjünk rá az új szériára a High Attraction nevet viselő új családra.

news: starbaits24.jpg

Nézzük az anyaoldal fordítását:

 

A bojlik egy új, izgalmas termékcsaládja és a hozzá tartozó kiegészítő termékek minden helyzetben nélkülözhetetlen kellékei a horgászatnak.  Az elmúlt 18 hónapban a Starbaits tagjai folyamatosan tesztelték a készítményeket mind Európában, mind az Egyesült Királyságban. A teszteredmények alapján alakítottuk és fejlesztettük a bojlikat a pontyok táplálkozási szokásainak megfelelően, és a horgászok kényelmének figyelembe vételével. Ezek a puha, zamatos bojlik olyan készítmények, amelyek kielégítik a horgászok igényeit, a feltüntetett szavatossági időn belül. A bojlik előállítása során olyan új összetevőket alkalmaztunk, amelyek hosszan megőrzik hatékonyságukat. 11 különböző ízesítés közül lehet választani, 3 alapmixet kínálunk, kiegészítve a hozzájuk tartozó dipekkel, ezen kívül kínálatunkban megtalálhatók Dumbbell csalik és fluor tartalmú pop up-termékek.

A kínálatunkban szereplő összes bojli puha és ízesített, esszenciális összetevők hozzáadásával, amelyek még inkább fokozzák a pontyok érdeklődését. A csalik puhasága optimális, hogy megfelelőképpen szivárogtassák ki a bennük lévő attraktorokat, és elég kemények ahhoz, hogy a horgászok tökéletesen alkalmazhassák.

A bojlikban felhasznált összetevők hatékonysága már számos versenyen használt bojliban bizonyított. Ezen összetevők közé tartozik a Robin Red, Krill (plankton), Squid (tintahal), madáreledel-kivonatok, alacsony hőmérsékleten kezelt hallisztek, és számos más hatékony alapanyag. Számos forradalmian új, titkos összetevő megtalálható a Starbaits bojlikban.

Minden egyes bojli aromája úgy lett vegyítve, hogy megfelelő mértékben adagolja, engedje ki a benne található ízfokozókat, és használatukkal mind rövid, mind hosszú távon, mind meleg, mind hideg vízben történő felhasználás során, eredményesek lehessenek a horgászok. A triggerekkel (kiváltó) és az ízfokozókkal együtt sok ropogós összetevőt használtunk az előállítás során, mint például tojáshéjat, amelyek hasonló hatást eredményeznek, mint a halak természetben fellelt ropogós kedvencei, a csiga, a kagyló és a rák. Ezek az összetevők a pontyok emésztését is javítják. Minden attract range bojlit meg lehet szárítani a levegőn anélkül, hogy az megkeményedne, vagy károsodna tartalma.

news: starbaits24_1.jpg
Minden bojli belseje omlós és a halak számára jól emészthető. A nagyméretű részecskék elősegítik az aromák és az attraktorok szivárgását.

news: starbaits24_2.jpg
A mixben a tojáshéj felhasználásával elért ropogós hatás ugyanazt a hatást éri el, mint a pontyok által elfogyasztott rák vagy kagyló.

news: starbaits24_3.jpg
A bojlikat levegőn lehet szárítani, anélkül, hogy morzsolódnának, mégis elérve a kívánt állagot.

 

Pop-Up-készítmények


news: starbaits25_1.jpgA pop up-készítmények új termékcsaládja garantáltan tökéletes úszóképességgel bír. Előállításuk során a tulajdonsággal és hatékonysággal kapcsolatban ugyanazokat az elveket követtük, mint a bojlik esetében. A hatékonyságuk fokozása érdekében bevezettük a vízálló flour-tartalmú színezéket, amely a vízben (akár) 24 órán át megőrzi nagyszerű, vizuális, figyelemfelkeltő hatását!!

news: starbaits25_2.jpg
Úszóképessége 48 órán át garantált.

 

Hook-baits (horogcsali)

news: starbaits25_4.jpg

Mind a 11 íz megtalálható a Dumbbell (hordóalakú) horogcsaliban. A horogcsalik előállítása során ugyanazokat az összetevőket alkalmazzuk, mint a bojlik esetében, de kissé magasabb koncentrációjú attraktorokkal és fokozottabb keménységgel. Az extra keménység lehetővé teszi a változatos felhasználást és a vízben eltöltött időtartamot, a nélkül, hogy az elmozdulna.

A horogcsalik is hordóalakúak, amely számos felkínálási lehetőséget engednek, és hamarabb felveszik a pontyok.

Dip'n catch-Dippelj és fogj

Dip & Catch dippek felhasználási módja határtalan. Felhasználhatók horogcsaliknál, magokhoz, spod mixekhez adhatók, fokozzák a hatékonyságot. Alkalmazhatók pelleteknél, PVA-tasakban vagy ízfokozóként.

A fantasztikus dip 11 aromája növeli a fogások mértékét, és az alkalmazások széles skáláját nyújtja. Ez a vízben oldódó készítmény minden típusú vízben használható, bármilyen hőmérséklet esetén.
news: starbaits25_3.jpg
Folyékony attraktor, amely fokozza a pop up-termékek, a bojlik és a horogcsalik ízét.

 

És akkor nézzük a három féle alapmixből készült bojlikat:

 

Instant Attract

news: starbaits26.jpg

Ahogy a neve is elárulja, ezt a bojlit gyors és sikeres horgászatokra fejlesztettük ki. Az összetevők és az attractorok kombinációja teszi lehetővé ezen bojli különböző vízhőmérsékletek mellett is sikeres használatát, egész éves csaliként használható. Ebbe a bojliba azonnal ható stimulátorokat és származékokat kevertünk a gyors hatás elérése érdekében, hogy a pontyok éhessé váljanak és lelkesedjenek ezért a magas minőségű csaliért. Elsősorban kevés idővel rendelkező, de sikerre vágyó horgászoknak ajánljuk.

Ebből a mixből négy féle ízesítésű termék készült:

-Rich strawberry - lédús eper

-Pine Apple - ananász

-White Chocolate - fehér csokoládé

-Coconut - kókusz-mogyoró

 

Birdfood attract

news: starbaits28.jpg

Ez a bojli a HNV szabályok alapján került kidolgozásra. A bojli megnövelt tápértékkel és magas energiatartalommal bír. Elfogyasztása esetén a ponty hosszú távú pozitív táplálék érzést érez (elégedett lesz). A gyártási folyamat fejlődésének köszönhetően, ez a bojli darabosabb alkotóelemeket tartalmaz, valamint ropogtatni valókat: tojáshéjat, madáreledelt, puhatestűeket. Hosszú távon megnyugtatja a pontyokat, hiszen a ropogós alkotóelemek miatt olyan érzetük lesz, mintha a vízben megtalálható természetes táplálékokat (kagylót, garnélát, csigát) fogyasztanának.

Ebből a mixből három féle ízesítésű termék készült:

-Hemp & Tiger - Kender és Tigrismogyoró

-Red Hot Chili - Vörös Csípős Csili

-Gingerbread  - Gyömbérkenyér

 

 

Hihg Fish Atrract

news: starbaits30.jpg

A Fish ATTRACT a legjobb eredményeket mutatta a tesztelések során. Amint a név is utal rá, a csali számos alacsony hőmérsékleten kezelt hal-, rák- és tintahallisztet tartalmaz, valamint magas koncentrációban májat és élesztőkivonatot, fokozva a bojli hatékonyságát és ízét. A hozzáadott só, új alga és narancskivonat fokozzák a halak emésztését és étvágyát. Egy győztes a kezdetektől.

 

Ebből a mixből négy féle ízesítésű termék készült:

-Japanese Squid -Japán tintahal

-Spicy Fish -Fűszeres hal

-Monster Crab - Szörnyrák

-Crayfish & Mussel -Rák és kagyló

 

 

 

Ezek a termékek már most látom, hogy az idei kedvenceim lesznekNevetés

A High Attraction család termékeiről néhány tudnivaló:

A bojlijai 3 féle méretben kaphatóak (14-20-24mm) Én személy szerint hiánylom a Performance Concept szériában megtalálható 10 és 32mm-es méreteket L

A Pop-up bojlik 14- és 20-as méretben kaphatóak

A csalizó bojlik (Dumbbell) 14-20-24-es méretekben kerültek a polcokra

A Dip a megszokott 200ml helyett egy árnyalatnyival nagyobb, 250ml-es kiszerelésben került forgalomba.

Amiért az egyik szemem könnyes, nem jöttek ki ízhez rendelt Balance golyók,  Stick mixek és Method mixek L

Bízzunk benne (én bízom benne), hogy ezek nélkül is kiváló és nélkülözhetetlen kellékei lesznek csali arzenálunknak!

 

Azt az ígéretet kaptam, hogy ezek a termékek a 2010-es HIT-csarnoki kiállításon már megtalálhatóak lesznek, illetve onnantól elérhetőek lesznek minden kedves horgásztársamnak.

 

 

Eredményes horgászatot kívánok a Starbaits Team nevében!

 

Köszönet a fordításért Keresnyei Imre (Baloo) és Hudomiet János (Hudo) barátaimnak!

 

Forrás: www.starbaits.hu ; www.starbaits.com

 

Inhof András, Kucsma István - Starbaits Team

Hozzászólások
#1grass - 2010.02.28 15:57:35
Szia Thomas!
Ha véletlenül ki jönnél a HIT-re, meg tudod személyesen is vizuálni őket. Én szombaton kinn leszek a Standon !k!
#2thomas19 - 2010.02.28 15:46:02
Szia Grass! Köszi szépen a web érdekelt igazából mert mifelénk jobb ha nem megy az ember horgászboltba. Az interneten való rendelés biztosabb. Amúgy a tonhalas dolgok tetszettek.!u1!
#3grass - 2010.02.28 09:07:31
Szia Thomas!
Bemész az első horgászboltba és megrendeled !u!
De ha weben keresztül szeretnéd, akkor :
1) vagy a www.bojlizas.hu (szabad ezt Hudo?!k!)...persze mihelyst fel lesz töltve az áruházba...
2) 2-3 héten belül beindul a Starbaits magyar oldala is, és onnan is rendelhető lesz ( www.starbaits.hu)
#4thomas19 - 2010.02.28 05:31:09
nekem az lenne a kérdésem hogy ezeket a termékeket nálunk hol lehet kapni? köszi.
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 100% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
Keresés
Amit Beírsz, Keressük:


Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Klub tagok
Online vendégek: 3

Online tagok: 0

Klub tagok: 1,198
Legújabb tagunk: angyal
Partnereink


MaxcarpCARPSOULBig Carp BaitsIHPAUTENTIK SNIPERSTARBAITSCARPSHOPCFBSBS Tactical Bait ProductsCAJG CENTERKeleti Horgászbolt


Partner Oldalak


HorgászSajtó


Magyar Pontyhorgászok EgyesületeYaXeYcarp weblapja


Horgászclub HungaryBarracuda HorgászboltBojlistavak.huCARPAHOLIX webáruházCARPEXPRESS.NET