Főoldal E-mail Kapcsolat 2019.02.16
Oldal GPS
ETIKAI KÓDEX
FŐOLDAL
ABK KOLLEKCIÓ
LEXIKON
HÍREK,CIKKEK
AGORA
ADOK-VESZEK
FÉNY-KÉPTÁR ÚJ!
FÉNY-KÉPTÁR
VIZEINK
VERSENYEK
TÁMOGATÓINK
KEDVEZMÉNYEK
ABK MÉDIA ÚJ!!!
FOGÁSAINK
KAPCSOLAT
KERESÉS
TARTALOM
COOKIE részletek!
Legújabb vizeink
Nagyrédei Horgásztó
Pölöske
Szavanna horgásztó
Merenye
Gerézdi tavak
Dumafal..

Ahol
Bojlizásról is Kérdezhetsz
Üzenet küldéséhez bekell jelentkezned.


2019.01.17 10:49:53
nagyon-nagyon-nagy
on... tiszta és őszinte !u! szívvel... boldog !a! ünneplős!f! szép napot !e! minden érintetnek... mert 4+4 !n! az=8 !c!
2017.01.26 18:39:18
sziasztok érdeklődnék valaki a nyékládházi tavakról tud valamiféle infót? mindent megköszönnék! !u2!
2016.04.02 09:32:31
Sziasztok,új tagként üdvözlök mindenkit.Görbüljö
n..
2016.03.28 12:36:57
Kellemes húsvéti ünnepet kívánok !!!!
2016.03.07 10:52:27
Minden Tamás_Nak Boldog névnapot kívánok !!!!
Security System 1.8.7 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Időjárás

Felhőkép
Hőtérkép
Látogatók száma
Ünnepeltjeink
Ma 2019.02.16. Szombat,
Julianna, Lilla napja van.

Ma nincs névnaposunk!


Holnap: 2019.02.17.
Donát névnap lesz.

Holnap nincs névnaposunk!

Mai szülinaposunk.

   Moldi

Boldog Szülinapot kívánunk.


Holnapi szülinaposunk.

axelalma

Tesztvizeink


Napsugár 2 horgásztóIzsáki Horgász- és Pihenőpark (IHP)Harsányi HorgásztóMaconkai-víztározóBÁZIS-HORGÁSZTÓNagyrédei Horgásztó


Rekordok 72 órája (Kovács Dániel-Bolyos Gábor)
Cikkek

 

 

 

Rekordok 72 órája…

  

Prológus

2012 első, többnapos horgászata…Ki nem szánna ennek kitüntetett figyelmet? Mi is, mint „sorstársaink” minden eddiginél jobban vártuk és titkon reméltük, Harsány megadja nekünk azt, amit már többen megkaptak tőle… Ez pedig nem más, mint egy gyönyörű 20+ -os ponty. Nem hajszoljuk a nagy halakat, de rekordjainkat tekintve, ez a következő lépcsőfok számunkra. Tudtuk, hogy itt nagy esélyünk lehet rá. Gabesz barátom 14,00 kg-os, én 15,10 kg csúccsal büszkélkedhet. Ami azt illeti, az előzmények sok jót nem sejtettek, kezdetben…

Hírek képei: 0_sbs_harsany.jpg

Harsányi látkép

Decemberben a helyfoglalásnál hezitálva, nem sikerült sem a megfelelő helyre, sem a megfelelő időben horgászhelyet foglalunk, ami nem adott okot a bizakodásra, pláne hogy tavasszal szinte mindenki az 1, 2, 3 állásokat favorizálja, nem ok nélkül. Félelmünk nem volt alaptalan, érkezésünk előtt néhány nappal bojlis verseny volt a tavon, ahol a tó első része bizonyult eredményesebbnek. Ráadásul az időjárás már-már a nyári napokat idézte, rekkenő hőség volt, lengedező déli széllel, ami még inkább ezen állások javára billenti a képzeletbeli mérleg nyelvét. Nem lesz könnyű dolgunk - az ívási időszak miatt sem - bár az új állás még sosem hagyott cserben minket…

Végre Harsányban!

Kicsit korán érkeztünk, így az előttünk lévő kollegákat még az álláson találtuk. Nagyon jó fogási eredményekről számoltak be és biztattak, hogy semmi ok az aggodalomra, mert igen nagy étvágyuknál vannak a halak. Nem is vártunk sokáig, gyorsan birtokba vettük az állást. A bóják elhelyezésén és a távolságokon sokat gondolkodtunk, de a felszereléseinket ismerve, az enyémet az állástól balra húzódva, már szinte a stéges hely „hatósugarának” jobb oldalán, úgy 120 méterre tettem le. A felszerelésem: Shimano Force Master 3,9-es 3lbs Long Range bot, Shimano Navi 8000XTA orsó, 0.25 mm zsinór. Ezzel a cuccal elérhető ez a távolság.
Gabeszét tőlem jobbra, úgy 30 méterre és a parttól mindegy 100 méter távolságban raktam le. Az ő szerkója: Shimano Hyperloop 3,6-os 3,25lbs L.R. bot, Shimano BBLC orsó 0.30 zsinór. Mind a ketten használtunk kb. 10 méter fonott dobóelőtét zsinórt. Végszerelékeink: 80 cm leadcore zsinórból + 90 grammos ólomból + 4-6-os méretű PB Product horgokból álltak.

Hírek képei: 1_sbs_harsany.jpg

Egyszerű, ám hatékony végszerelék

A közel 5 hónapnyi várakozás alatt sokféle-fajta taktika lehetősége fogalmazódott meg bennünk, de a végére a koncentrált etetés mellett tettük le voksunkat. Alapozó etetésünket változó méretű egész és fél bojlikkal (16-20 mm) és nagyobb méretű halibutos pellettel (20mm) alakítottuk ki. Túlnyomórészt az Eurostar kategória golyóit használtuk, Frankfurti kolbász és Squid & Octopus + Strawberry Jam ízekben. Ezáltal egy fűszeres + büdös-halas jellegű etetést hoztunk létre, ami már sokat bizonyított, és amit a bójától kevesebb, mint 3 méter sugarú körben szórtuk szét, megspékelve egy pár darab extra méretű 30-as golyóval. Ez természetesen mi más lehetne, mint az új nyerő csali, a 20+ Premium bojli, M1 ízesítésben. Csalizásra ugyan nem használtuk, de etetésnél nagyon jól szelektálta a nagyobbakat. A partra érkezve, a csalizást követően elkezdődött a várva várt horgászat.

Csali arzenál

Én, mint általában, a fűszeres vonal mellett döntöttem. Az egyik botom horgára természetesen a nagy kedvencem, a frankfurti kolbászos került , 20 mm-es főzött változatban. A másik csalim M1 Wafters 16 mm + HiVis Fluro Pop Up ananász 12 mm volt

 Hírek képei: 2_sbs_harsany.jpg 

Csali variációk egy témára

 Hírek képei: 3_sbs_harsany.jpg

A harmadik botomon is a balanszírozást alkalmaztam az M1 oldódó 16 mm + Soluble Premium Pop Up Phaze1 12 mm párossal. Gabesz elsőként egy oldódó frankfurti kolbászos bojlival és Hi Vis Fluro Strawberry Jam Pop Up kombinációjával próbálkozott 20 és 12 mm-es méretben. A másodikra csak egy darab Double Trick Phaze1, míg a harmadikra az Eurostar kategória Squid & Octopus 20-as bojlija került. Az első dobásoknál még érezhető volt a tavalyi „rozsda”, nem sikerült elsőre elérni egyik bottal sem az etetésünket. Össze kellett szednünk magunkat, ami pár próbálkozás után sikerült is. A botok a helyükön, jelzők, fékek beállítva, nem volt más hátra, csak várni azt a minden horgász számára oly kedves hangot.

 Hírek képei: 4_sbs_harsany.jpg 

A botok beélesítve...

Az első pár óra eseménytelenül telt, de ezen egy percig se aggódtunk. Tudtuk, hogy minden rendben és hamarosan megjönnek a halak is. Társam feltette a szokásos nagy kérdést: „-Na, ki lesz a…?????” Ez egy olyasfajta csapatbabona… És, ki is lett?

„Na, ugye megmondtam, hogy parittyázni kell!”

Kapás! Délután 4 körül óvatos, lassú húzással jelentkezett az első érdeklődő. Gabesz odafut a bothoz, finoman bevág, de valami nem stimmel, nem akadt. Nagy sóhajtozások közepette kitekerte, majd megvizsgálta a szereléket, látszólag hibátlannak találta, mert csalizást követően újra vissza is került a helyére.
Ekkor már „élt” a víz felszíne a bójáink körül. Addigra elkészültem a gombócokkal, egy kis csapatmunka következett: parittyáztunk. Meg is hozta a gyümölcsét. Újabb kapás! Szinte lekopírozva az előzőt: óvatos, lassú, majd egyszer csak eszeveszett rohanásba kezd… mondhatni tökéletes. Halkan meg is jegyeztem: „- Mondtam, hogy parittyázni kell.” Harsányban szinte alapkövetelmény. A halaknak ez egyfajta hívó hang.

 Hírek képei: 5_sbs_harsany.jpg 

Gombócok készültségben

Gabesz odamegy, felkapja a botot és… Na, ne!… Megint semmi... Elég volt, elkeseredésében új végszereléket készített, a „hibát” kiküszöbölve. Lerövidítette az előke hosszát, és 12-es, 14-es méretű bojlikkal próbálkozott tovább a 20-as Squid & Octopus helyett. A Premium kategória M1 Wafters csalijára került a választása. Kezdett lassan beesteledni és miközben a szereléssel bajlódott, kapás nálam… MEGVAN!!!
Ismét elhangzik: „-Na, ugye megmondtam, hogy parittyázni kell!”
A túra első hala… hiszen, hát melyik horgász nem babonás?
Várj még, ne nyúlj a merítőért… csak ha partközelben van!
Ilyenkor, mintha megállna az idő… azért babona ide vagy oda, megmerítettük. Gyönyörű, hosszú nyurga testű 11,30 kg-os , ami az M1 Wafters + Ananász Pop Up szendvicsre éhezett meg. Megvan az első, és 10 +-os, sose rosszabb kezdést!

 Hírek képei: 6_sbs_harsany.jpg 

A túra első hala: 11,30 kg

Ezt követően folytattuk a parittyázást, szerettünk volna még több halat fogni, hiszen az éjszaka nem a legerősebb időszak Harsányban. Szinte már nyárias meleg kora esténk volt, a szél is teljesen leállt, ennek ellenére a víz felszíne tele volt élettel. Nagyobbnál nagyobb pontyugrásokra lettünk figyelmesek, csak bámultuk a vizet, hiszen más dolgunk nem akadt. Társamnak folyton azon járt az agya, mi lehet a hiba, miért nem akadt a horog, csak erről beszélt! Eldöntötte, estére visszaáll a nagyobb méretű boljira. A 12 mm–s M1-et lecserélte egy 20 mm-s Eurostar Fish & Liver + Hi Vis Fluro 12 mm-es ananászos Pop Up-ra, ez a későbbiekben döntőnek bizonyult. Az újra csalizás végeztével elkezdtük a készülődést az éjszakára. Bármennyire is jó volt az idő napközben, késő estére lehűlt a levegő és behúzódtunk az elő sátorba, onnan vártuk miként alakul az éjszakánk. Első „látogatónk” a halőr volt, aki néhány percnyi beszélgetés után távozott is, némi információval szolgálva az előző napi eseményekről. Az est további része nem a megszokottak szerint alakult. Persze, ezt egy percig se bántuk. Sokan állítják, hogy a harsányi éjszakák „csendesek”, ezt mi is tapasztaltuk már, de most nem a megszokott forgatókönyv szerint zajlottak a dolgok.

Éjszakai műszak I.

Már 22:30 környékén az aznapra jellemző komótos kapással jelentkezett az első éjjeli műszakos, megzavarva álmunkat. Ez legyen a legnagyobb probléma, ami csak egy horgásszal történhet. Pár percnyi küzdelem után, egy 10+-os potykát köszönhettünk a parton. Éjfél körül ismételten ébredni kellett. Egy erős, egészséges nyurgát sikerült fotózásra bírni, akit egy tükrös bajtársa követett hajnali 2 óra „magasságában”. Mindkettő meghaladta a 10+-os határt! Azután egy kisebb csend következett, amit nagyon nem bántunk, szusszanhattunk egy kicsit, mert hát a nyakunkon a hajnal, ezt sosem szabad lustálkodással tölteni, itt legalábbis.

Rekord reggelire

Négy órakor ébresztő! Ismételten parittyáztunk egy keveset az etetés előtt, és újakat dobtunk. A hála nem maradt el, közvetlen a parittyázás után újabb hallal gazdagodott a fényképalbum. Ébredeztek a szomszédok is, hallani lehetett a kapásjelzők csipogását. Irány befelé etetni, billentsük a mérleg nyelvét magunk felé. A munka végeztével mi is megéheztünk. Asztalhoz, reggelizzünk valamit! Ki nem élte még át mikor reggeli közben, zsíros kézzel, egy falat kenyérrel a szájában fáraszt? Ismerős ugye? És ki gondolná ilyenkor, hogy megjött, akire jó ideje vár. Füstölős kapás, az orsó szépen adagolja a zsinórt, a jelzőm szinte könyörög, hogy vágjak már be. Ekkor még nem tudtam, hogy megjött Ő! Ráemelés után, szinte megállíthatatlanul húzta a zsinórt. Azt hittem, hogy sose fog megfordulni. Finoman rá fogva az orsó dobjára próbáltam lassítani, és egyszer csak sikerült. Megállt, majd sikerült a part felé irányítanom. Bő tíz perc kemény küzdelem következett. A part szélénél eléggé akadós a terep, amit ellenfelem meg is próbált kihasználni. De a jól dolgozó botnak és a tökéletesen beállított féknek köszönhetően sikerült jobb belátásra bírnom és a merítőbe terelnem. Barátom ekkor azt mondta: megvan, amiért jöttél! Kihoztunk a pontymatracra és megmértük. Mikor megláttam, olyat éreztem, mint már nagyon régen. A mérleg 17,32 kg-ot mutatott, azaz visszamérve (tárázás után) 16,52 kg. Új csúcs!

 Hírek képei: 7_sbs_harsany.jpg 

Új egyéni rekord, a masszív tükrös súlya 16,52 kg

Sose gondoltam, hogy ez már a második napon sikerül. Természetesen gyors fényképezés, fertőtlenítés és egy nagy puszi után úszhatott is tovább. Nagyon boldog voltam. A folytatásról nem is beszélve. Visszatértem a reggelimhez, de pár perccel később újra abba kellett hagynom. Megérkeztek a halak az etetésre és kapás, kapást ért. 13,80-as tükrösünket egy 13,15 kg-os követte, és délelőtt 11 órakor egy újabb gyönyörű 13,60-as. Mondanom se kell, hogy mindegyik a 20 mm-es főzött frankfurtira jött.

 Hírek képei: 8_sbs_harsany.jpg 

13,80 kg

Ekkor érezni lehetett, rekkenő hőség lesz ma is, még a szél sem lengedezett. Még az aznapi melegrekord is megdőlt, de hála a jó égnek, nem az volt aznap az egyetlen. Majd megtört a jég: Füstölős kapással megérkezett a túra első hala Gabesz számára is. Bár egy kicsit félve indult neki a kezdeti balszerencse után, de mikor megemelte a botot, már mosolygott. Néhány percnyi fárasztás után, Harsány ajándéka egy 13,00 kg-os hibátlan tőponty volt.

 Hírek képei: 9_sbs_harsany.jpg 

Gabesz első hala 13,00 kg-ot nyomott

 Hírek képei: 10_sbs_harsany.jpg 

A szerelék tökéletesre vizsgázott, és a hóember csali – frankfurti kolbász és a Strawberry Jam kombó – ismételten bizonyított, még ha nehéz is volt a kezdés. Délután 14-17 óra között szünet következett, közben parittyáztunk is, de nem történt érdemben változás. Kissé elkezdett lengedezni a szél, talán ennek és a folyamatos parittyázásnak köszönhetően alakult-e napnak a hátralevő része valami nagyon különlegesre.

Rekord vacsorára, éjszakai műszak II.

Elsőként egy 7 kg-os tükrös, majd egy 13,10 kg-os pikkelyest sikerült horogra csalni, és mikor az előbbi fertőtlenítésével, mérlegelésével foglalatoskodtunk, ismét kapásra lettünk figyelmesek. 15 percnyi fárasztás után már a merítésnél láttam, hogy ez nagyobb, mint az eddigiek. Amit addig csak reméltünk, az a mérlegelésnél bebizonyosodott: 20,50 kg (!), a csali, pedig a már említett: Fish & Liver 20 mm és Hi Vis Fluro Pop Up ananász 12 mm.

 

 Hírek képei: 11_sbs_harsany.jpg 

Gabesz, megvan az új rekordod, nem is akármilyen: 20,50 kg

Nagy volt az öröm, amit a mellékelt kép is mutat. Szép, egészséges tükörponty, hosszúkás, mégis kissé pocakos. Az első 20+-os halunk! Ezzel beléptél egy újabb klubba… Ki gondolná, hogy ez még csak a kezdet volt. Nem mintha telhetetlenek lennénk, de minden képzeletünket felülmúlta a folytatás. Már az éjszaka mozgalmasra sikeredett, 22 órakor elkezdődött az éjszakai műszak. Elsőként egy 14,80 kg-os tükrös került lencsevégre, ami önmagában is Gabesz új rekordja lehetett volna…ha előbb érkezik 20,50-es társánál. A csali, naná, hogy a Fish & Liver 20 mm és Hi Vis Fluro Pop Up ananász 12 mm. Hajnalig sokat nem aludtunk, csak néhány órát sikerült, azt is felváltva, az „apraja” dolgoztatott minket. Fogtunk: 6, 7, 9,60 kg-os pontyokat az éjszaka folyamán. Hajnalra közelítettük meg egy pocakos 9,80-as tükrössel újra a 10+-os határt. Ki mondta, hogy az éjszaka Harsányban nyugodt? A második éjjel így elég mozgalmasra sikerült, de ezt egyáltalán nem bántuk.

 Hírek képei: 12_sbs_harsany.jpg 

Nincs megállás, egy újabb szépséget fotózhattunk! A tükrös súlya 14,80 kg

Újabb hajnal virrad

Hajnali 4 óra tájban ismét ébresztő, gombócozás és már repülhetnek is befelé, most azonban nem hozták meg a várt eredményt. Így kicsit később a pirkadattal eveztünk a többiekkel befelé, a szokásos reggeli etetésre szánt bojlival, pellettel a vödrünkben. Nappalra Gabesz feladta az „édes” vonalat, és lecserélte a Phaze1 bojliját, oldódó (Soluble) Frankfurti kolbászos 20 mm-es bojlira. Ennek eredményeként sikerült 2 db nagytestű keszeggel is randevúznunk, melyeknek súlya: 1,15 és 1,4 kg volt, melyek a bojli oldódásának köszönhetően felszippanthatták azt. Az ívásuk miatt tele voltak piros kiütésszerű pöttyökkel (nászkiütés, népies nevén dorozsma, a szerk.), eközben én egy duci tükörponty társaságában fotózkodhattam ismét.

 Hírek képei: 13_sbs_harsany.jpg 

A hőség egy kissé mérséklődött mára, bár a rádióban egy esetleges vihar, jégeső kombinációjával riogattak minket, igaz csak másnap reggelre jósolták.
Így május elején, az új állás fáinak árnyékában nagyon is élveztük ezt az időjárást. Délelőtt, pedig ugyanott folytattuk, ahol abbahagytuk. 8,30 kg-os pikkelyest egy 13,60-as tükrös követte. Ahogy melegedett az idő, úgy lett kevesebb a kapások száma, így volt egy kis időnk kipihenni az éjszaka fáradalmait.

 Hírek képei: 14_sbs_harsany.jpg 

Rekord uzsonnára

17 óra, óramű pontossággal: kapás. Kissé mohón kap, szinte lerántja a botot az állványról, ez eddig nem volt jellemző. Közel 20 percnyi fárasztás után ismét szákolhattunk. Gyönyörű pikkelyes, szép, hosszú, a szája, pedig teljesen ép, igazi kuriózum.

 Hírek képei: 15_sbs_harsany.jpg 

A hosszú testű tőponty 20 perc fárasztás után adta meg magát Csakhogy feltegyük az i-re a pontot, ezután ismét elsült a „túra csalija”, azt hiszem, méltán nevezhetjük így. Egy újabb 20+-os!

Pontosabban 21,20 kg! Gabesz, a rekordod rekordját döntötted meg! Mázlista. 2db 20+-os kevesebb, mint 24 óra alatt! Bevált a Fish & Liver kombináció, pedig ezt amolyan vésztartaléknak hozta magával. Tavaly ilyenkor az édes vonal volt az, ami jobban ment neki. Csodálatos, hosszúkás, pikkelyes. Ritkán adatik meg ilyen, de kívánom mindenkinek.

 Hírek képei: 16_sbs_harsany.jpg  

A mérlegelés eredménye: 21,20 kg

Hírek képei: 17_sbs_harsany.jpg

Hírek képei: 18_sbs_harsany.jpg

Csapatöröm

Hírek képei: 19_sbs_harsany.jpg

Aznap késő délután még fogtunk néhány 10 felettit, amik M1 Wafters + Hi Vis Fluro ananászos Pop Up vagy egy süllyedő Frankfurtira jöttek.

Hírek képei: 20_sbs_harsany.jpg

Hírek képei: 21_sbs_harsany.jpg

Hírek képei: 22_sbs_harsany.jpg

Az éjszaka Gabesznak egy 7 kg-os pikkelyest és nekem, pedig egy 10+-os pontyot adott. Ezután rövidebb pihenő következett, de megbeszéltük, hogy hajnali 4-kor parittyázunk, és még a végére hajrázunk egy nagyot.

Hajnalban még a rekord is más

Így is lett. Szó szerint „kirugdaltam” a barátomat a sátorból, és megkezdődött a visszaszámlálás. Már csak néhány óránk maradt. Gombócokat gyúrtunk, az utolsó morzsákat szedtük össze az etetésre. Mivel még korán volt, csak parittyázni volt lehetőségünk. Párás, hűvös reggel volt, a napsugarak viszont jó meleget adtak. Ekkor, olyasvalami történt, amit már ha most leírok, biztonsággal állhatom, nehezen hinnék el én is. Folyamatos, húzós kapás! Gabesz megemeli a botot, a zsinór pedig csak fut kifelé az orsó dobjáról…
Ez nem az aprajából van… Hosszú, kemény percek következnek. Majdnem 30 percnyi fárasztás után láttuk meg először… bizarr egy érzés volt… csak a hatalmas feje bukkant ki először, mondtam is: „- Ezt nem hiszem el!” Mikor megszákoltuk, ketten emeltük és vittük fel a domboldalon, ekkor örömömben egy hatalmasat üvöltöttem. Nem én fogtam, de ez teljesen mindegy. Nagyon örültem barátom újabb sikerének. Sosem láttunk még ehhez hasonlót, először a mérlegért nyúltam és nem is engedtem Gabesznak, hogy megnézze. Majd én mondom!!! Kereken 26 kg-ot mutatott a mérleg… a mérlegelő zsákot visszamérve megkaptuk: 25,20 kg!

Hírek képei: 23_sbs_harsany.jpg

Az óriási tövessel Gabesz átlépte a 25 kg-os álomhatárt

Hírek képei: 24_sbs_harsany_1.jpg

Peti, a tógazda szerint ez lehet a tórekord, de még hivatalos megerősítésre várunk. Apropó, nem ezen fog múlni a túra sikeressége… Leírhatatlan, milyen élményt jelentett ez számunkra, kívánjuk mindenkinek, hogy élje át ezt az érzést, mihamarabb. Gabesz, 48 órán belül 3db 20+-s halat fogott. Ugye nem kell kihangsúlyoznom, ebben az esetben is a Fish & Liver + Hi Vis Fluro Pop Up ananász volt a nyerő csali kombináció. Természetesen PARITTYÁZÁS után közvetlenül volt a kapás. Ez még nem minden. Mintha már nem lenne így sem elég hihetetlen. Jómagam egy fél órával később, összeállhattam egy közös fotó erejéig 15,50 kg-os tükrös barátommal.

Hírek képei: 25_sbs_harsany.jpg

A túra utolsó pillanataiban is egy 15,50 kg-os példányt tarthattam a kezemben

Ezután elkezdődött a minden bojlis rémálma: sátorbontás, összepakolás, ami szintén nem volt eseménytelen. Miközben a tógazda társaságában teltek az utolsó percek, egyszerre ketten is fárasztottunk. A halak összsúlya ebben az esetben 30,80 kg volt, 16,20 és 14,60 kg-os elosztásban. Ez nem akármilyen befejezés, de itt volt a vége sajnos.

Összegzésképpen: 338 kg halat fogtunk, 13 kg-os átlag súllyal. Nekem a fűszeres vonal ismét bejött, az oly sokat favorizált frankfurti kolbászos és a már talán mindenki által ismert M1 Wafters segítségével. Míg csapattársam új kedvenc kombóra talált, a Fish & Liver és az ananászos Pop Up „személyében”.

Minden túlzás nélkül ki merem jelenteni, sosem fogjuk elfelejteni ezt a horgászatot. Köszönjük Harsány és köszönjük SBS!!!

Üdvözlettel:

Kovács Dániel, Bolyos Gábor

ABK Kov-Boly Carp Team

Hozzászólások
#1Dani - 2012.06.24 02:37:01
Köszönjük még egyszer! Egy hét múlva már ismét Harsányban vagyunk! Köszönjük a jókívánságot is, reméljük minden ok lesz. Most kicsit rámegyünk az amurokra. Állítólag vannak benne szép példányok!
Üdv Dani
#2Gordi - 2012.06.18 22:11:55
Na csak sikerült végig olvasnom.
Nagyon szép halakat fogtatok a képek is szenzációsak és a cikk is színvonalas.
Nagy gratula nektek és Dani új csúcsodhoz is!
De júliusban remélem ismét gratulálhatok!
Üdv Gordi
!g!
#3Dani - 2012.06.16 01:03:07
Köszönjük a sok gratulációt, jólesnek az elismerő szavak. Örülünk ilyen jól sikerült a túránk, de lassan már jobban örülünk annak, h ennyi mindenkinek tetszik a cikk. Ez volt az első írásunk, de biztos h nem az utolsó. Remélem Hudo bejön a jókívánságod és hasonló eredményeket fogunk elérni. Természetesen akkor újabb beszámoló készül majd a túráról! Szóval július 1 - július 5 HARSÁNY! Már csak két hét :):):)
Ui Hudo: Köszönjük h itt is megjelenhetett a cikk!
Üdv ABK KBCT Dani
#4janos - 2012.06.15 16:46:27
Gratulálok srácok! Nagyon jó cikk lett !e!
#5zsooti - 2012.06.15 15:15:10
Szép eredmény gratula srácok!!!g!
#6hudo - 2012.06.14 18:14:18
Gratulálok, Uraim!

Igazán nagyszerű horgászat volt. A cikk kiváló, én is a borsodi kis falucska határán éreztem magam, még sok ilyet! Júliusban fogjatok nagyokat! !e!
#7bélaboile - 2012.06.14 17:20:40
nagyon győnyőrü horgászatot produkáltatok srácok. profi cikket irtatok-és nagyon jok a fényképek.gratulálok srécok!g!!g!!e!!u1!
#8auditamas - 2012.06.14 16:29:01
Gratulálok srácok!!g!
#9Maci - 2012.06.14 12:28:14
Én is gratulálok! !g!

Nem mindennapi peca lehetett. Sok ilyet még! !e!
#10pavitomi - 2012.06.14 11:43:34
Gratulálok Srácok!
Álomszerű horgászat lehetett, a cikk is jól sikerült!!e!!h!
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [2 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
Keresés
Amit Beírsz, Keressük:


Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Klub tagok
Online vendégek: 3

Online tagok: 0

Klub tagok: 1,198
Legújabb tagunk: angyal
Partnereink


MaxcarpCARPSOULBig Carp BaitsIHPAUTENTIK SNIPERSTARBAITSCARPSHOPCFBSBS Tactical Bait ProductsCAJG CENTERKeleti Horgászbolt


Partner Oldalak


HorgászSajtó


Magyar Pontyhorgászok EgyesületeYaXeYcarp weblapja


Horgászclub HungaryBarracuda HorgászboltBojlistavak.huCARPAHOLIX webáruházCARPEXPRESS.NET