Főoldal E-mail Kapcsolat 2019.02.16
Oldal GPS
ETIKAI KÓDEX
FŐOLDAL
ABK KOLLEKCIÓ
LEXIKON
HÍREK,CIKKEK
AGORA
ADOK-VESZEK
FÉNY-KÉPTÁR ÚJ!
FÉNY-KÉPTÁR
VIZEINK
VERSENYEK
TÁMOGATÓINK
KEDVEZMÉNYEK
ABK MÉDIA ÚJ!!!
FOGÁSAINK
KAPCSOLAT
KERESÉS
TARTALOM
COOKIE részletek!
Legújabb vizeink
Nagyrédei Horgásztó
Pölöske
Szavanna horgásztó
Merenye
Gerézdi tavak
Dumafal..

Ahol
Bojlizásról is Kérdezhetsz
Üzenet küldéséhez bekell jelentkezned.


2019.01.17 10:49:53
nagyon-nagyon-nagy
on... tiszta és őszinte !u! szívvel... boldog !a! ünneplős!f! szép napot !e! minden érintetnek... mert 4+4 !n! az=8 !c!
2017.01.26 18:39:18
sziasztok érdeklődnék valaki a nyékládházi tavakról tud valamiféle infót? mindent megköszönnék! !u2!
2016.04.02 09:32:31
Sziasztok,új tagként üdvözlök mindenkit.Görbüljö
n..
2016.03.28 12:36:57
Kellemes húsvéti ünnepet kívánok !!!!
2016.03.07 10:52:27
Minden Tamás_Nak Boldog névnapot kívánok !!!!
Security System 1.8.7 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Időjárás

Felhőkép
Hőtérkép
Látogatók száma
Ünnepeltjeink
Ma 2019.02.16. Szombat,
Julianna, Lilla napja van.

Ma nincs névnaposunk!


Holnap: 2019.02.17.
Donát névnap lesz.

Holnap nincs névnaposunk!

Mai szülinaposunk.

   Moldi

Boldog Szülinapot kívánunk.


Holnapi szülinaposunk.

axelalma

Tesztvizeink


Napsugár 2 horgásztóIzsáki Horgász- és Pihenőpark (IHP)Harsányi HorgásztóMaconkai-víztározóBÁZIS-HORGÁSZTÓNagyrédei Horgásztó


Az igaz barátság (Barátok kilométerek nélkül) (csarsz)
Cikkek

Ebben a rohanó, önző világban ez a szó, hogy BARÁTSÁG igazi kincs. Ha nem a legnagyobb kincs. Legbelül az ember társas lény. Tehát igazából nem képes arra, hogy magányosan élje az életét. Csak-hát ugye olyan korszakot élünk, ahol a pénz dominálja életünket. Mindenkiét! Remélhetőleg a horgászat ebben is a segítségünkre van.

 

Aki egy kicsit is elgondolkodik ezen amit eddig írtam, az már jó úton halad. Olvasgatva az internetes fórumokat, rengeteg közösséget, baráti társaságot találunk. Láthatjuk, hogy találkozókat szerveznek maguknak, nem számolva a köztük fellelhető sok-sok kilométerekkel. Időt és természetesen pénzt nem sajnálva vesznek ezeken részt. Kialakulnak olyan baráti társaságok, ami erősebb mindennél. Összetartoznak, érdeklődnek egymás hogylétéről az összejövetel után is. Amikor ezeknek az eseményeknek vége van, már hazafelé azon gondolkodnak, mikor lesz a követező. Az ezután következő napokban is él még bennük az az érzés, amit ezeken az összejöveteleken tapasztalnak. Majd jön a telefonon történő érdeklődés egymás iránt, kivel mi történik, hogy van. És ez jó! A mindennapi életben sajnos nincs idő egymásra. Elfordulunk az általunk végzendő munka miatt a környezetünkben lévő emberektől. Nem is lenne ezzel baj, ha közben lenne mindenkihez egy jó szavuk.

És itt jön a képbe a horgászat. Ha kimegyünk a vízpartra MI horgászok, kikapcsoljuk magunkból a hajtást, a megfelelni akarást, tudunk Önmagunk lenni. Észre vesszük, felfedezzük magunkban, sőt a másik emberben is azt a szót, hogy odafigyelés. Igen! Odafigyelünk a mellettünk lévő emberre. Mókázunk, kacagunk egymáson, ugratjuk egymást. Nincs harag, megvetés bennünk. Összetartozunk, ha csak kis időre is.

Bebizonyítva, hogy igenis tudunk közösségben élni. Az állatok is falkákban élnek, de minket embereket az különböztet meg tőlük, azért vagyunk értelmi szinten magasabban tőlük, mert ezt rendezetten tesszük, Illetve tettük...régen. Mindig is volt az emberi közösségekben olyan személy, aki a vezető embert testesítette meg. Amikor még törzsekben éltünk. Most meg mi van? Mindenki „törzsfőnök” akar lenni. Igen ám, csak az igazi „törzsfőnök” nem csak a titulussal járó jogokat gyakorolja, hanem azt is tudja, tudta, hogy felelősséggel tartozik az alattvalói felé. Na ez meg ugye már nem is olyan jó, illetve ez már sokunk számára teher. Kell ez nekünk??

 

De maradjunk a barátság fogalmánál, ha már erről szól ez a kis jegyzet. Örömmel tölt el sokunkat az az érzés, ami egy közös horgászat folyamán dolgozik, bennünk legbelül. Megéljük minden egyes alkalommal, amikor találkozhatunk. Tudunk igaz barátok lenni. Sajnos  itt is felüti magát az „érdekbarátság” fogalma, amit megint csak mi kreáltunk magunknak, vagy mondhatjuk megmaradt bennünk a fejlődésünk során, mondhatni, benne van a génjeinkben. De ha az emberiségről azt mondjuk, hogy folyamatosan fejlődik, vagy egész életében tanul, akkor ragadjuk meg az alkalmat minden egyes alkalommal, hogy csiszoljuk a baráti kapcsolatainkat. Tegyük ezt a szabadban, a vízparton, minden alkalommal. Nincs is jobb annál, mikor olyan élményekkel vagyunk gazdagabbak, amire napról-napra visszagondolunk. Amikor meg kezd a feledés homályába tűnni, jön az újabb találkozás, az újabb élmény. Nagyon jó érzéssel tölt el engem, hogy részese lehetek, megélhetem ezt az érzést.

 

Hírek képei: baratok.jpg

Például egy közös fotó, amire jóleső érzéssel gondolunk vissza!

Rájöttem arra: Az igazi barátok azok a csodás, önzetlen emberek, akik idejüket, erejüket és szívüket másoknak adják.

Úgy gondolom, ne arra legyünk büszkék, hogy hány barátunk van, hanem arra, hány embernek lehetünk a barátai!

Tehát hozzátok szólok! Merjetek barátkozni, mert ez a tiétek, nem tudja elvenni tőletek senki, a barátaitok mindig a tiétek maradnak...

 

Kucsma István (csarsz) Horgászsajtó Team

Hozzászólások
#1guanwei - 2017.05.22 07:28:42
I am very pleased it looks great and I will tell my friends that you are a genuine hublot replica company to be trusted ,and I will be ordering a ladies Rolex very soon, but I want the smooth rolex replica sale can you tell me which ones are best. We will wait a little while, by that I mean days not weeks. Otherwise we have no option but to request a refund, I do replica watches sale expect charges to be levied for issuing a refund, we entered into rolex replica uk for you to supply goods, if you have failed to complete the contract rolex replica uk is not my fault, if necessary I will refer this matter to my card company for attention. I have a holiday arranged and I would not want the watches to arrive while I am away, so please keep me advised, I do want the rolex replica so your cooperation will help. As agreed I have waited until end of month and the watches we selected are still available.
#2grass - 2011.07.07 19:31:12
Való igaz, amit leírtál, tetszik !u!
#3boomba - 2011.07.04 07:12:16
Kedves Csarsz! Ez annyira szívhez szóló! Főleg az utolsó bekezdés.

Te tudsz ilyet is? !b!

Morci -2!l!
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Keresés
Amit Beírsz, Keressük:


Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Klub tagok
Online vendégek: 2

Online tagok: 0

Klub tagok: 1,198
Legújabb tagunk: angyal
Partnereink


MaxcarpCARPSOULBig Carp BaitsIHPAUTENTIK SNIPERSTARBAITSCARPSHOPCFBSBS Tactical Bait ProductsCAJG CENTERKeleti Horgászbolt


Partner Oldalak


HorgászSajtó


Magyar Pontyhorgászok EgyesületeYaXeYcarp weblapja


Horgászclub HungaryBarracuda HorgászboltBojlistavak.huCARPAHOLIX webáruházCARPEXPRESS.NET