Főoldal E-mail Kapcsolat 2019.02.16
Oldal GPS
ETIKAI KÓDEX
FŐOLDAL
ABK KOLLEKCIÓ
LEXIKON
HÍREK,CIKKEK
AGORA
ADOK-VESZEK
FÉNY-KÉPTÁR ÚJ!
FÉNY-KÉPTÁR
VIZEINK
VERSENYEK
TÁMOGATÓINK
KEDVEZMÉNYEK
ABK MÉDIA ÚJ!!!
FOGÁSAINK
KAPCSOLAT
KERESÉS
TARTALOM
COOKIE részletek!
Legújabb vizeink
Nagyrédei Horgásztó
Pölöske
Szavanna horgásztó
Merenye
Gerézdi tavak
Dumafal..

Ahol
Bojlizásról is Kérdezhetsz
Üzenet küldéséhez bekell jelentkezned.


2019.01.17 10:49:53
nagyon-nagyon-nagy
on... tiszta és őszinte !u! szívvel... boldog !a! ünneplős!f! szép napot !e! minden érintetnek... mert 4+4 !n! az=8 !c!
2017.01.26 18:39:18
sziasztok érdeklődnék valaki a nyékládházi tavakról tud valamiféle infót? mindent megköszönnék! !u2!
2016.04.02 09:32:31
Sziasztok,új tagként üdvözlök mindenkit.Görbüljö
n..
2016.03.28 12:36:57
Kellemes húsvéti ünnepet kívánok !!!!
2016.03.07 10:52:27
Minden Tamás_Nak Boldog névnapot kívánok !!!!
Security System 1.8.7 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Időjárás

Felhőkép
Hőtérkép
Látogatók száma
Ünnepeltjeink
Ma 2019.02.16. Szombat,
Julianna, Lilla napja van.

Ma nincs névnaposunk!


Holnap: 2019.02.17.
Donát névnap lesz.

Holnap nincs névnaposunk!

Mai szülinaposunk.

   Moldi

Boldog Szülinapot kívánunk.


Holnapi szülinaposunk.

axelalma

Tesztvizeink


Napsugár 2 horgásztóIzsáki Horgász- és Pihenőpark (IHP)Harsányi HorgásztóMaconkai-víztározóBÁZIS-HORGÁSZTÓNagyrédei Horgásztó


2010. A Betyárkák éve (Zadravec Team)
Cikkek


2010. a „Betyárkák” éve

 

news: zadravec_1.jpg

A 2010-es év nosztalgiája... Akár ezt a címet is adhattuk volna legújabb írásunknak, mely amellett, hogy a kapitális pontyfogásainkat hivatott bemutatni, számos különleges hazai, és külföldi helyszínen történt teszteredményekről tanúskodik, a már meglévő, valamint a leendő újdonságnak számító, termékeink keretében. Ha tudni szeretnétek, milyen kiemelkedő fogásokat értek el teszthorgászaink az idén, a most következő cikket megnyitva választ kaphattok e kérdésre! ...

Az idei év szokatlanul csapadékos időjárása nem szokványos lehetőségeket teremtett, horgászati szempontból nézve. Az, hogy ki miként viszonyul ehhez az olykor kellemetlen körülményeket idéző jelenséghez, igencsak eltérő, egy azonban biztos, akik nem otthon töltötték a „monszun” jellegű időszakokat meglehetősen szép fogásokkal büszkélkedhettek, mint ahogy erről a Zadravec Team tagjai közül is sokan meggyőződhettek.

Helyszíni (külföldi, hazai), valamint időrendi áttekintést alkalmazva megosztanánk veletek azokat az emlékezetes horgásztúrákat, valamint kapitális fogásokat, melyeket csapatunk tagjai „követtek el” a különböző vízterületeken.

Elsőként a Palotási túránkkal kezdenénk, mely május elejére lett betervezve. Hazai tesztcsapatok egyik legkiemelkedőbb túrája volt ez, hiszen számos 15 kg feletti fogás mellett egy 20 kilón felüli fogás is született! A túra részleteiről bővebb információkhoz is juthattok az alábbi cikken keresztül.

 

news: zadravec_2.jpg

A túra két legnagyobb halának István 20,3 kg-os tükröse,…

 

news: zadravec_3.JPG

…valamint Zoli 19.2 kg-os pocakos aranyhasúja bizonyult

 

Mindenképp említést érdemel Matjaz Zavrl májusi ausztriai horgászata is, hiszen az ez évi újdonságként berobbanó balanszírozott golyók tesztelésére volt kihegyezve e horgásztúrájának legjelentősebb időtartama. A próba ideje alatt a tó két „Betyárkával” díjazta horgásztársunk kitartását!

 

news: zadravec_4.jpg

Matjaz májusi túrájának első nagyobb hala, 23.6 kg...

 

news: zadravec_5.jpg

… és a második, 25.3 kg

 

Az időrendtől némileg eltekintve összefoglalnánk pár gondolatban, melyek azok a további horgásztúráink, amik szintén az osztrák bányató festői környezetében zajlottak le. Zoli is lehetőséget kapott szeptemberben, hogy próbára tegye tudását ezen a nehezen kiismerhető vízen, azonban a tó rapszodikussága és az időjárás némileg közbeszólt, így túrájának első felében komolyabb hal nem érkezett. Majd az utolsó napi csali váltás, amely egy tesztelés alatt álló Monster Crab – Liver oldódó jellegű golyóval történt, megmozgatta a víz lakóinak fantáziáját, és néhány 8-10 kg közötti fogás után egy 17.1 kg-os tükrös is partra került!

 

news: zadravec_6.JPG

Zoli „osztrák” tükröse, 17.1 kg-mal

 

Matjaz is ellátogatott még erre a vízre egy későbbi időpont alkalmával, hiszen az előző horgásztúrái során nagyon pozitív tapasztalatokat szerzett erről a tóról. Ezúttal azonban a „Super Spice” névre hallgató, tesztelés alatt álló bojlival sikerült nagyot alakítania, hiszen a korábbi fergeteges tendenciához méltóan ismét „belenyúlt” egy 20 kilón felüli halba, sőt, egy igazi 31.8 kg-os tövessel sikerült a túráját szenzációsan zárni. Ami mindenképp említést érdemel, hogy Zoli esetéhez hasonlóan a horgászat túlnyomó része kapás nélkül telt el, és gyakorlatilag az utolsó 24 órában sikerült mindkét matuzsálemet kapásra bírni!

 

news: zadravec_7.jpg

Matjaz újabb gyönyörű fogása, 24.65 kg

 

news: zadravec_8.jpg

És az igazi meglepetés, egy 31.8 kg-os monstrum formájában

 

Ha már „Super Spice” nem mehetünk el szó nélkül Benjamin Babic horgásztársunk Horvátországi túrája mellett (sem), aki egy itteni kristálytiszta bányatóban ejtett el egy gyönyörűséges tükröst ezen horogravalóval, egy fotó erejéig.

 

news: zadravec_9.JPG

Benjamin szenzációs hala, 28.4 kg

 

A külföldi horgásztúrák vonalán haladva Marko Hohnjec horgásztúrái bővelkedtek szép fogásokban, akinek szintén a fűszeres íz vált be különösen az idei év során, csak annyi különbséggel, hogy egy olyan bojlival alkotott nagyot, mely már a kezdetek óta nagy népszerűségnek örvend termékeink palettáján, e horogravaló nem más, mint a „Magic Spice”.

 

news: zadravec_10.jpg

Marko egy jól sikerült nyári túrája során két termetes tükrössel is összefutott, a kisebbik súlya 17.2 kg,…

 

news: zadravec_11.jpg

… míg a nagyobbiké 18.1 kg volt.

 

A hazai vizek felé „evezve” további érdekességekkel is szolgálhatunk, hiszen Kutyifa Ferenc, kaskantyúi teszthorgászunk két különböző horgászhelyen, kétszer is sikeresen döntötte meg a korábbi horgászataiból származó egyéni rekordját!

 

 

news: zadravec_12.JPG

Feri első rekorddöntését, melyet Nagykállón követett el, a Carp Dream – Big Carp fantázianevű bojlijának köszönhette. A hal pontos súlya 18.32 kg volt.

 

 

news: zadravec_13.JPG

A másodikat pedig, melynek helyszíne a vadregényes Ráckevei Duna volt a téli szériát erősítő Monster Crab ízesítésű golyóval csalta lépre. E vadvízi „energiabomba” súlya nem kevesebb, mint 18.5 kg volt!

 

Kimagasló fogási eredményeket szolgáltatva került be, kedvenc horgászhelyeink listájába a hatvani „Beton-tó”, mely döbbenetes mértékű nagyhal-állománnyal rendelkezik. Többek között legtöbb 20 kilón felüli fogásunk is ezen a vízen született!

 

news: zadravec_14.JPG

Alapítói rekorddöntés Hatvanban, 25.1 kg! A pikkelyes gyönyörűség egy új, tesztelés alatt álló, rákos-tintahalas jellegű golyóra érkezett

 

news: zadravec_15.JPG

Szabó Tomi, a hatvani specialistánk döbbenetes esete: 1 kapitális hal kifogása…

 

news: zadravec_16.JPG

…két eltérő időpontban!

 

news: zadravec_17.JPG

Újszászi Gábor horgásztársunk kapitális beton-tavi hala, 28.1 kg! Csali: Carp Dream – Fish Steak

 

A legfrissebb esetet, vagyis az igazi csattanót a végére hagytuk, melynek átéléséhez az alapítónak nem kellett a saját tavánál messzebbre utazni. Bazika Sinisa egy fárasztó munkanap után, késő délután ellátogatott a – számára közeli – kavicsbánya tóra horgászni. A felszerelés összeállítását követően egy szem Winter Competition - Monster Crab ízesítésű bojlival csalizott, melyet egy általa jól ismert helyre vetett be. Másnap reggel 8 órakor a kapásjelző „hívogató” szava jelezte számára, hogy komoly érdeklődő érkezett. Az igazi meglepetés azonban csak a merítés után érte a horgászt, hiszen látta, hogy nem hétköznapi halat sikerült partra kényszerítenie. A hiteles mérlegelés során kiderült, hogy a hatalmas tőponty nem kevesebb, mint 34,05 kg-ot nyomott, melyről már szemrebbenés nélkül elmondható, hogy nem egy szokványos méretű halnak számít! A fényképek elkészítését követően a monstrum a lehető leggyorsabban visszakerült éltető elemébe, így remélhetőleg sokaknak okozhat még a későbbiekben legalább akkora örömet, mint Sinisának.

 

 

news: zadravec_18.JPG

Bazika Sinisa fergeteges hala, 34.05 kg-mal!

A gyönyörűséget a már sokat bizonyított Monster Crab jellegű bojlival sikerült kifogni, amely a hidegvízi széria típusaiból származik

Bízunk benne, hogy cikkünk kellően hasznos, és informatív volt az olvasók számára, és kívánunk mindenkinek sok-sok 20 kilón felüli „Betyárkát”!

 

Zadravec Team

Hozzászólások
#1Tofek - 2011.02.04 18:05:32
Zoli!

Minden elismerésem a tiétek!!!!!!f!
Remélem az idei év mindanyiunk "betyárkáját" meghozza!!99!

További sok sikert!!q!
#2hudo - 2011.02.03 20:36:57
Szia Zoli!

Köszönjük a cikket! A 2010-es "Betyárkákhoz" gratulálunk!
Kívánom, hogy hasonló, vagy jobb (bár nem tudom, ezt mennyire lehet még fokozni!f!) eredményeket érjetek el a 2011-es esztendőben is!!e!
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Keresés
Amit Beírsz, Keressük:


Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Klub tagok
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Klub tagok: 1,198
Legújabb tagunk: angyal
Partnereink


MaxcarpCARPSOULBig Carp BaitsIHPAUTENTIK SNIPERSTARBAITSCARPSHOPCFBSBS Tactical Bait ProductsCAJG CENTERKeleti Horgászbolt


Partner Oldalak


HorgászSajtó


Magyar Pontyhorgászok EgyesületeYaXeYcarp weblapja


Horgászclub HungaryBarracuda HorgászboltBojlistavak.huCARPAHOLIX webáruházCARPEXPRESS.NET